Про це власкору «Вголосу» повідомили у патрульній поліції Луцька.

Так, 14 серпня близько 23:00 патрульні затримали нетверезого податківця за кермом. Оперуповноважений ГУ ДФС України у Луцьку з трьома пасажирами на автомобілі ВАЗ, який належить Державній податковій інспекції, рухався на вулиці Глушець та спричинив аварійну ситуацію.

Спочатку чоловік не визнавав, що керував транспортним засобом і стверджував, що водій зник. У результаті розмови податківець таки визнав свою провину.

Перевірка в наркодиспансері показала 1,23 проміле алкоголю в його крові. На водія склали протокол за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння). Тоді ж патрульні повідомили співробітників ДФС, аби ті забрали службовий автомобіль. Протокол направили в податкову для проведення службового розслідування. Однак попередньо відомо, що після цього його не відсторонили від виконання службових обов’язків.

Тим часом, учора стало відомо, що під час одержання неправомірної вигоди викрито цього ж співробітника Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Встановлено, що оперативний працівник вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду за не перешкоджання здійснення торгівлі підакцизними товарами.

ІА "Вголос": НОВИНИ