Згідно з прес-релізом компанії, угода дозволить поглибити компетенції Luxoft і розширити пропозиції для бездротових, кабельних і супутникових провайдерів, повідомляє Watcher.

Компанія IntroPro має офіси в Києві, Лос-Анджелесі та Нью-Джерсі. Вона генерує більше 90% свого доходу від сектора телекомунікацій і медіа, обслуговуючи кілька клієнтів, які базуються в Північній Америці.

Обидві компанії входять до переліку найбільших IT-компаній України: Luxoft знаходиться на третьому місці (3,7 тис. фахівців), а IntroPro займає 22-е місце – в компанії працює більше 500 спеціалістів.

Напередодні популярний ресурс для програмістів та стартаперів DOU опублікував щорічний рейтинг кращих роботодавців в сфері IT. В категорії компаній «від 800 співробітників» рейтинг Luxoft у 2016-му суттєво покращився (7 місце).

Як відомо, шість IT-компаній з R&D офісами в Україні потрапили до рейтингу 100 найкращих аутсорсерів світу. Серед них EPAM, Luxoft, Ciklum, Intetics, TEAM International Services, Softjourn. 

Нагадаємо, влітку 2016-го міжнародна технологічна компанія Altran купила американську сервісну ІТ-компанію Lohika, офіси якої знаходяться в Україні.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ