У середу, 6-го березня, Львів попрощається з полеглим військовим Олегом Дзюбом. Захисник виконував бойові завдання у 57-ій бригаді Сухопутних військ ЗСУ, загинув у лютому.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Олег Дзюб (11.10.1969-23.02.2024) - львів’янин.

Навчався у колишній середній загальноосвітній школі №76 міста Львова (сьогодні – Ліцей міжнародних відносин імені Василя Стуса Львівської міської ради). Здобув освіту у Львівському кооперативному фаховому коледжі економіки і права. Проходив військову службу у автомобільних військах.

Працював спершу у поліграфічній промисловості, а протягом останнього періоду – у металообробній. Захоплювався боксом та багато читав. За словами близьких, Олег Дзюб «був дуже щирим, надійним і відповідальним, обожнював свою родину та був завжди готовий прийти на допомогу».

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист держави від загарбників. Після проходження навчань виконував бойові завдання у складі 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Олега Дзюба залишилися дружина, двоє дітей, брати та сестра.



ІА "Вголос": НОВИНИ