У вівторок, 1 серпня, у Львові попрощаються з двома військовими, які загинули за Україну.

Об 11 годині у Гарнізонному храмі розпочнеться чин похорону Олександра Лисенка та Назарія Лібера. На площі Ринок міська церемонія прощання запланована на 11:30. Захисників поховають на Личаківському кладовищі.

Олександр Лисенко народився в селищі Краснопавлівка, що на Харківщині. Закінчив місцевий ліцей, згодом проходив строкову військову службу та здобув вищу освіту.

Упродовж 2018-2020 років ніс службу в зоні АТО в складі батальйону спецпризначення «Донбас». У 2020 році разом з родиною Олександр переїхав до Львова.

Після початку повномасштабного вторгнення рф виконував бойові завдання в складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Воював проти росіян на Херсонщині, Донеччині, Миколаївщині, Луганщині та Харківщині.

Чоловік загинув 28 липня у 35-річному віці. В Олександра Лисенка залишилися мама, дружина, брат та двоє дітей. Вічна пам'ять Герою!

Назарій Лібер львів'янин. Закінчив школу № 99, а пізніше «Львівську політехніку» (програмування). Працював в сфері перевезень та активно займався спортом.

Брав участь у Революції Гідності. Упродовж 2014-2016 років воював у зоні АТО. Згодом продовжив працювати в сфері перевезень.

Після 24 лютого 2022 року Назарій ніс службу в складі ТрО. Згодом захищав Україну на сході в складі 42-ї ОМБР оперативного командування «Захід». 

Військовий загинув 27 липня в 37-річному віці. У чоловіка залишилися батьки, дружина та донька. Вічна пам'ять Герою!

ІА "Вголос": НОВИНИ