Львів у суботу, 30 вересня, попрощається з трьома військовими, які загинули у боротьбі за Україну.

Чин похорону Ігоря Коваля, Володимира Якимця та Романа Чуба розпочнеться об 11 годині у Гарнізонному храмі. На 11:30 запланована міська церемонія прощання на площі Ринок.

Військовослужбовців поховають на Личаківському кладовищі.

Ігор Коваль зі Львова. Закінчив ліцей № 81, а згодом навчався у Вищому професійному училищі № 48. Після навчання працював охоронцем на приватних підприємствах.

Ніс службу в 71-й окремій єгерській бригаді Десантно-штурмових військ. Життя захисника обірвалося на південному напрямку 19 вересня.

Ігорю було 47 років. У чоловіка залишилися матір та сестра. Вічна пам'ять Герою!

Володимир Якимець народився в селі Андріянів, що на Львівщині. Навчався у Підзвіринецькому закладі загальної середньої освіти. Закінчив Миколаївський професійний ліцей та здобув спеціальність водія.

Упродовж 1994-2013 років працював у «Муніципальній дружині». Пізніше почав працювати в «АТБ-Маркеті». Володимир полюбляв займатися полюванням у вільний від роботи час.

Боровся проти росіян у лавах 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського. Виконував бойові завдання на сході України. Загинув 22 вересня у 49-річному віці.

У захисника залишилися дружина, син, донька, брати та онук. Вічна пам'ять Герою!

Роман Чуба львів'янин. Навчався у школах № 32 та № 86. Здобув професійно-технічну освіту за спеціальністю «слюсар».

Після навчання працював у «ЗЕЛЕНБУДі». Займався ремонтом автомобілів у вільний від роботи час.

Роман захищав Батьківщину в складі 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ. Загинув 19 вересня на південному напрямку.

У 36-річного чоловіка залишилися батьки, дружина, двоє синів, двоє братів та сестра. Вічна пам'ять Герою!

ІА "Вголос": НОВИНИ