Львів попрощається з трьома військовими, які загинули, захищаючи Батьківщину.

У суботу, 7 жовтня, об 11 годині у Гарнізонному храмі розпочнеться чин похорону Олега Бохенека, Михайла Вартовника та Володимира Олешного. Двох Героїв поховають на Личаківському кладовищі, а Володимира – на кладовищі в селі Гамаліївка.

Олег Бохенек народився у Львові. Навчався у школі № 54, згодом закінчив «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова».

Після навчання чоловік працював у Рясному на заводі. Майстерно грав на гітарі, захоплювався спортом та кулінарією, був мужньою і чесною людиною.

Військовий захищав Україну на східному напрямку. Ніс службу в складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Нацакадемії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. 

Загинув 3 жовтня у 30-річному віці. В Олега залишилися матір, 8-річний син та сестра. Вічна пам'ять Герою!

Михайло Вартовник зі Львова. Навчався у школі № 42 та в «Львівській політехніці». 

Після навчання проходив військову службу. У мирний час працював комірником у Малехові. Захоплювався грою в шахи, автомобілями, любив активно відпочивати з друзями та родиною.

Став на захист України після початку повномасштабного вторгнення росії. Воював у складі 116-ї ОМБР 10-го армійського корпусу Сухопутних військ. Нагороджений численними відзнаками за особистий внесок в оборону держави.

Михайло загинув 29 вересня у 33-річному віці. У чоловіка залишилися батьки, двоє дітей, дружина та брат. Вічна пам'ять Герою!

Володимир Олешний народився у селі Гамаліївка, що біля Львова. Навчався у місцевій школі, згодом закінчив «Львівське вище професійне училище комп'ютерних технологій та будівництва». 

Пізніше здобув вищу освіту в Львівському нацуніверситеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Степана Ґжицького. Отримав спеціальність «Менеджмент».

Закінчивши навчання Володимир влаштувався на роботу в фінансову компанію та працював інкасатором. У вільний час захоплювався автомобілями, футболом, подорожував, співав українські пісні та складав вірші.

Без військового досвіду вирішив добровольцем стати на захист Батьківщини. Пройшов військові навчання за кордоном та приєднався до лав 116-ї ОМБР 10-го армійського корпусу.

Відзначений військовим командуванням за особистий внесок у справу захисту держави. Загинув 29 вересня у 36-річному віці. У Володимира залишилися батьки, бабуся, дружина, сестра та брат. Вічна пам'ять Герою!

ІА "Вголос": НОВИНИ