Мета перебування Андрія Садового при владі - винятково особисте збагачення. Він довів це впродовж трьох каденцій міського голови Львова. Сьогодні ж - вкотре підтверджує через співпрацю із владою Зеленського.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» заявив депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Сергій Івах.

«Якщо пам'ятаєте, Садовий ішов на вибори з гаслом »Візьми і зроби!« Оце »зроби« він для себе вже дуже чітко освоїв. За 14 років дуже і дуже добре освоїв. Тепер розуміє, що йому ресурсів мало, тому добрався вже і до Києва — там освоює разом із владою Зеленського, з якою він є одним цілим. Проти Садового і його чиновників відкрито десятки кримінальних справ, але центральна влада про це чомусь не говорить. Тепер зрозуміло, чому. Бо вони покривають одне одного!

Подивіться хоча б на виконавчий комітет. При Садовому він перебрав на себе функцію видачі містобудівних умов і обмежень. Там проходять мільйони доларів! І я думаю, там є чим зайнятися правоохоронним органам. Адже дуже часто складається ситуація, коли Садовий категорично заявляє, що не дасть дозволу на якесь будівництво, а потім різко міняє рішення і дає...», - зазначив Івах.

«Зараз він поширює гасло »Підтримай своїх«. І тут знову його далекоглядні плани. Він має на увазі, що львів'яни повинні підтримати його. А от вже він підтримає »своїх« - багатотисячними преміями і не тільки», - додав депутат.

Нагадаємо, після провалу партії “Самопоміч” на парламентських виборах низка соратників Садового отримала топ-посади в команді Зеленського:

  • Екснардеп від «Самопомочі» Альона Бабак стала Міністром розвитку громад і територій;
  • Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський став заступником Міністра розвитку громад і територій;
  • Екснардеп від «Самопомочі» Ірина Подоляк стала заступником Міністра культури;
  • Депутат Київради від «Самопомочі» і ексдиректор скандального ЛКП «Зелене місто», яке завалило проблему сміття у Львові, Вадим Ноздря — очолив стратегічне держпідприємство Укрспецекспорт;
  • екснардеп від “Самопомочі”, радник міського голови Садового Лев Підлісецькийстав членом наглядової ради “Укренерго”.
Більше про це читайте у статті: Будівельна мафія Садового

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ