Про це у коментарі «Вголосу» розповіла речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

«Спочатку патрульний підійшов до водія маршрутки і попередив його, аби він не їхав цією дорогою, бо здійснить порушення. Водій маршрутки кілька секунд постояв і таки поїхав. Відтак він порушив правила дорожнього руху (порушив вимоги дорожнього знаку 3.21 «В'їзд заборонено»), а також відхилився від маршруту. Його зупинили. Однак пасажири почали втручатися в роботу патрульних. Хоча постанову про порушення водієм правил дорожнього руху поліцейські виносили 5 хв. А от водій «Камазу», якого видно на опублікованому в Інтернеті відео, кричав, якщо пасажири не зійдуть з дороги, то він поїде на них», – зазначила Катерина Рибій. 

«Патрульні не могли дозволити пасажирам маршрутки і далі перебувати на проїжджій частині, жодних пояснень правоохоронців люди не хотіли слухати. А тому патрульний штовхнув жінку в автобус. За цим фактом призначили службову перевірку, за результатом якої буде прийнято рішення щодо дій патрульного під час цього інциденту», – додала Катерина Рибій.

Нагадаємо, сьогодні, 29 листопада, у Львові, на вул. Черемшини, коли патрульні намагались оштрафувати водія маршрутки за порушення правил дорожнього руху, на них накинулись пасажири автобуса.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ