Громадський діяч та незмінний волонтер Сергій Притула розповів про найбільшу пожертву на армію, яку офірувала пані Наталя зі Львова: 60 тисяч доларів США.

Про це Сергій Притула розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Пані Наталя була дуже наполегливою і, зрештою, в один чудовий день приїхала на знімальний майданчик. Запросив гостю у гримерку, кава-чай. Редактори почекають. Пані Наталя виявилась скромною та цікавою співрозмовницею. Про вік говорити не прийнято, але, підозрюю, трохи молодша за мою маму. Львів’янка, яка вже достатньо довго живе у столиці. Трохи розказала про себе, багато випитувала про потреби військових. Під кінець розмови пані Наталя попросила скерувати її пожертву на якісь корисні придбання. Можливо, на потреби снайперів. Після цього вийняла з сумочки і поставила на стіл 60 000$. Ні, я не помилився ні у кількості нулів, ні у валюті. 60 000$ !!!!!! Це не просто найбільша пожертва, яку я, як волонтер, отримував за всі роки війни від жертводавців», – розказав Сергій.

От вам і відповідь усім, хто втомився від війни!

«До Вашої допомоги я з величезним задоволенням додам із тих коштів, які є у моїй волонтерській скарбничці, ще 644 560 гривень», – заявив Притула.

А наступного дня стало відомо, що на потреби армії негайно було придбано ще 5 квадрокоптерів Mavic 2 zoom.

«Таким чином 5 «мавіків» розлітаються до:

1шт - мінометна батарея БСП «Донбас»

1шт – БУАР 10 бригади

1шт - Батарея БПАК 40 окремої артилерійської бригади

1шт - ДШГ «Ведмеді»

1шт – буде передано Олексію Сіхарулідзе, фонд «Народний тил», у нього теж є запити», – поділився радістю волонтер, та ще й поділився планами закупити для наших захисників три тепловізійні приціли, на які необхідні чималі кошти – долучайтеся!

Україна нездоланна!

Читайте більше новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ