Міністерство молоді та спорту України своїми недавніми наказами присвоїло спортивні звання «Майстер спорту України міжнародного класу» і «Майстер спорту України» низці українських спортсменів з олімпійських і неолімпійських видів спорту. Серед них є і львів'яни.

Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області у Фейсбук.

Так, Христині Бурак присвоєно спортивне звання майстра спорту України міжнародного класу. Вона виконала відповідний норматив на чемпіонаті України 2020 року.

Крім того, ще п'ятеро львів'ян стали майстрами спорту України:

1. Святослав Горбовий, велосипедний спорт (тренери - Є.Панік, М.Залигін). Виконаний норматив на чемпіонаті України серед юніорів 2020 р.

2. Роман Ковалишин, веслування на байдарках і каное (тренери - В.Дець, М.Поцюрко). Виконаний норматив на командному чемпіонаті України 2020 р.

3. Божена Сівкова, веслування на байдарках і каное (тренери - І.Кіндзера, Н.Поцюрко). Виконаний корматив на командному чемпіонаті України 2020 р. I місце.

Майстрами спорту України стали наступні львівські спортсмени з неолімпійських видів спорту: 1. Андрій Литвиненко, кікбоксинг ІСКА (тренер - Т.Гоменюк). Виконаний норматив на чемпіонаті України 2020 р. I місце.

2. Максим Наконечний, кікбоксинг ІСКА (тренер - Т.Гоменюк). Виконаний норматив на чемпіонаті України 2020 р. I місце.

Олімпійська родина Львівщини щиро вітає спортсменів та їх тренерів із цим досягненням та зичить нових перемог і продовжувати підкорювати нові вершини!

ІА "Вголос": НОВИНИ