Про це повідомляє кореспондент «Вголосу»

Міжнародний рух «Lets Do It World» бере початок із 2008 року, коли в Естонії 50 000 людей одночасно прибирали у громадських місцях протягом п'яти годин. Зараз акцію проводять у 112-ти країнах приблизно 11 мільйонів учасників. Мета акції – зробити нашу планету чистіше, і для цього організатори сподіваються долучити до 2018 року близько 350 мільйонів людей. 

В Україні акцію проводять вже п'ятий рік, і цьогоріч її підтримали в усіх областях. У Львові волонтери акції долучились прибиранням у Парку культури ім. Богдана Хмельницького, Шевченківському гаї, Горіховому гаї, Сихівському, Стрийському та Снопківському парках. 

Наталія Фостяк, яка координує екологічний флешмоб у Снопківському парку, розповідає: прибирати цю ділянку прийшли 40 людей.

«Директор ЛКП «Снопківське» надав нам повну підтримку і допомогу: забезпечив нас і двома машинами, і рукавицями, і пакетаки, і навіть граблями та питною водою», – каже вона і додає, що комунальники були дуже втішені організацією акції, бо в парку багато різких підйомів та спусків, які важко долати літнім працівникам. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ