Сьогодні, 4 березня, в Дніпрі завершився Кубок України з художньої гімнастики - перший етап відбору на Олімпійські ігри в Токіо для українських грацій.

Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області у Фейсбук.

Представниці львівської школи художньої гімнастики традиційно були серед лідерок і вибороли чимало медалей.

Третьою у багатоборстві за програмою майстрів спорту України в індивідуальній першості стала Христина Погранична. Вихованка львівської тренерки Ірини Рудою також виграла "срібло" у вправах з обручем і стрічкою та "бронзу" у вправі з булавами.

Перемогу у багатоборстві та у фіналах з 5 м'ячами і 3 обручами/2 парами булав за програмою майстрів спорту України (сеньйорки) в груповій першості здобула національна збірна команда України з трьома уродженками Львова у складі - Анастасією Возняк, Марією Височанською і Маріолою Боднарчук. А третє місце у фіналі 3 обручами/2 парами булав здобула команда Львівської області (Марта Федишин, Анастасія Михайленко, Катерина Степаненко, Софія Фуглевич, Ірина Борисенко, тренери - Катерина Сороковська, Ірина Іванів).

Переможницею у багатоборстві за програмою кандидатів у майстри спорту України (юніорки) в індивідуальній першості уродженка Львова, вихованка Катерина Сороковської та Ірини Іванів - Каріна Сидорак, а друге місце посіла представниця Львівщини Сніжана Ощіпко (тренери - Ірина Іванів, Катерина Сороковська). Каріна Сидорак також здобула перемогу в багатоборстві, у фіналах з 5 м'ячами і 5 стрічками за програмою кандидатів у майстри спорту України (юніорки) в груповій першості у складі національної збірної команди України.

ІА "Вголос": НОВИНИ