У Львові незабаром подорожчає громадський транспорт. Так, вже з 27 травня ціна на проїзд у маршрутках становитиме 10 гривень. У зв'язку з цим мешканці міста просять запустити нові маршрути. Про це повідомляється на сторінці «Гарячої лінії Львова» у Фейсбук, пише «Львівський портал». Львів'яни звернулися до мерії з проханням створити нові маршрути, які б з'єднували мікрорайони міста, куди, щоб доїхати, потрібно пересідати. Відомо, що багато жителів міста щодня добираються з дому на роботу кількома транспортними засобами, адже прямого маршруту у Львові немає. А через зростання цін на громадський транспорт, їм потрібно буде платити набагато більше.

«У зв’язку з подорожчанням вартості проїзду в громадському транспорті, прошу організувати, мешканцям мікрорайону Грінченка, автобусний маршрут від вул. Б.Хмельницького (Галицьке Перехрестя) до Рясне–2, оскільки нам необхідно туди добиратися двома маршрутами», - йдеться у повідомленні.
Водночас можна зазначити, що львів'яни далеко не в захваті від зростання цін на маршрутки, автобуси, трамваї та тролейбуси. Крім того, вони також нагадали про запровадження електронного квитка, яке триває вже 10 років. [media=66382,66383,66384]

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ