Раніше судимому мешканцю Львівщини повідомлено про підозру у замаху на пограбування.

Про це повідомляється на сторінці поліції Львівської області у соцмережі.

Як встановили правоохоронці, 29 червня близько 21.30 на вулиці Науковій у Львові водій та пасажир «Фіата» вийшли з автомобіля, при цьому пасажир залишив у салоні свою сумку з грошима, мобільним телефоном, банківськими картками та документами. Цим скористався зловмисник, який проходив поруч – він вихопив сумку з салону авта та намагався втекти.

Очевидцем цього стала перехожа, яка привернула увагу водія та пасажира «Фіата» до ситуації. Відтак чоловіки наздогнали втікача та повідомили про подію на оперативну лінію 102.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, а також патрульні поліцейські. Правоохоронці встановили особу зловмисника, 33-річного мешканця Львівського району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.3 ст.186 (Замах на пограбування) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

ІА "Вголос": НОВИНИ