14 червня 2019 року український політик Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK – компаній «Міст ТБ» і «ТРК »Нові комунікації«. Таким чином, в медіа активі Козака тепер 3 канали: »112 Україна", NewsOne і Zik.

Про це повідомив «112 канал».

Власник медіахолдингу «НОВИНИ» Тарас Козак: «Український телеглядач глибоко політизований, вимогливий глядач. Глядач, до якого необхідно ставитися з великою повагою. Для мене придбання телеканалу Zik - це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні на сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенні. Одержавши Zik, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів - робить їх менш витратними, і в той же момент створює їх більшу капіталізацію, як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг »НОВИНИ«. Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіа продюсерів країни - Олексія Семенова».

Генеральний продюсер медіахолдингу «НОВИНИ» Олексій Семенов:«Для мене ділова пропозиція Тараса Романовича - велика честь. 5 років тому я з командою будував »112 Україна«, потім - проводив re-branding каналу Newsone. Більшість із співробітників цих каналів для мене - близькі і рідні люди. І я, знаєте, дуже радий повернутися до них. Сподіваюся, і для них це не буде розчаруванням. Зараз я працюю над концепцією перезапуску каналу Zik, і буду дуже щасливий від майбутньої співпраці. Адже багато ведучих і співробітників Zik - мої колеги по попереднім каналам. І ми з ними на одній емоційній хвилі. »Об'єднання заради України« - ось основний меседж концепції каналу. І ми постараємося наповнити його цими прекрасними почуттями - любов'ю і турботою про всіх людей великої країни».

ІА «Вголос» перевірив цю інформацію і у державних реєстрах. Там дійсно значиться, що Козак є власником телеканалу Zik.

ІА "Вголос": НОВИНИ