Попри часткову стабілізацію показників, у Львові й надалі фіксують досить високий рівень захворюваності на ковід в місті. З огляду на це, сьогодні, 22 листопада, міська комісія ТЕБ і НС ухвалила, що місто продовжує жити в режимі «червоної» карантинної зони.

Про це редакції «Вголос» повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Станом на сьогодні у міських медичних закладах перебувають 693 особи, в реанімаційному відділенні - 56 осіб, на ШВЛ – 41 особа, померло за останню добу - 14 осіб. З огляду на це комісія ТЕБ і НС ухвалила наступні рішення: 
 
 
  • Заборонено проведення будь-яких масових подій. Окрім тих, де всі організатори і відвідувачі вакциновані. А також не більше 50% заповненості площі чи зали.
  • Робота закладів громадського харчування дозволена лише за таких умов. 100% вакцинації у всіх працівників і відвідувачів. А також дотримання норм - не більше ніж 4 людини за столом і відстань 1,5 м, заповненість не більше 50%.

Інші карантинні обмеження, які діють у місті залишаються в силі, за єдиним виключенням - адже від сьогодні учні старших класів львівських шкіл повернулись до очного навчання. 

Нагадаємо, як писав "Вголос", у Львівській області продовжують фіксувати нові випадки захворювання на COVID-19. За минулу добу недугу підтвердили ще в 397 осіб. Серед них 147 мешканців Львова.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ