На цю посаду буде оголошено конкурс.

Сьогодні, 28 жовтня, на засіданні Нацради України з питань телебачення і радіомовлення ухвалили  рішення про звільнення представника у Львівській області Петра Цеголка. 

Цього багаторічного представника Нацради на Львівщині (20 років ) буде звільнено з посади 3 листопада відповідно до пункту 7 частини першої статті 83 Закону України «Про державну службу» у зв’язку із досягненням ним 65-річного віку.

На сайті Нацради зазначено, що її голова Ольга Герасим’юк подякувала Петрові Цеголку за довголітню роботу і побажала й далі вести активне життя.  

Зі свого боку Петро Цеголко висловив вдячність усім колегам за співпрацю, спільні зусилля для розбудови української медіасфери, для того, щоб усі телерадіоорганізації і провайдери програмної послуги  працювали у правовому полі, дотримувалися умов ліцензій, чинного законодавства.

Представник Національної ради в області згідно зі статтею 11 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» призначається на посаду регуляторним органом на конкурсній основі терміном на чотири роки.

ІА "Вголос": НОВИНИ