За відповідне рішення сьогодні, 15 лютого, проголосували 44 депутати ЛМР, передає кореспондент «Вголосу».

Варто додати, що цією ухвалою чиновники Садового пропонували викупити у сім'ї російського олігарха «ЛАЗ» та відновити його роботу.

В ухвалі також пропонувалось визнати за доцільне відновлення роботи Львівського автобусного заводу у м. Львові. Надати згоду на придбання об'єктів, які входили до цілісного майнового комплексу Львівського автобусного заводу. Розробити план створення та реалізації інвестиційного проекту «Львів ЛАЗ».

Депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Маркіян Лопачак зауважив, що, вилучивши цю ухвалу, варто внести до порядку денного ухвалу «Про заходи щодо шахрайського відчуження майнового комплексу «ЛАЗу».

Садовий же заявив, що він у порядок денний включив іншу ухвалу, яку на розгляд сесії внесла керівник юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич. 

Як писав «Вголос», на попередній сесії Львівської міської ради мер Львова Андрій Садовий заявив, що Львів має розрахуватись з компанією ТЗоВ «Оптимум Фактор» за придбані напередодні «Євро-2012» аварійні автобуси «ЛАЗ».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ