Управління майном спільної власності ЛОР сьогодні продало приміщення міської друкарні в Стрию. Саму друкарню ліквідували рішенням сесії Львівської облради ще торік. 


Інформація про продаж оприлюднена на електронному майданчику Prozorro Sale. Аукціон відбувся сьогодні, 22 липня.

Згідно з інформацією, вказаною в умовах тендеру, управління спільним майном виставило на продаж адміністративну споруду друкарні за адресою м. Стрий, вулиця Богдана Хмельницького 34.  Крім нього до лота на аукціоні увійшли розташовані поруч господарські приміщення. Загальна площа нерухомості, виставленої на продаж складає 94,2  м2​. При цьому, земельна ділянка, на який розташоване приміщення друкарні, на продаж не виставлявся.

Стартова ціна продажу приміщення становила 300 тис грн, проте після аукціону, де взяли участь четверо учасників, найвища пропозиція становила 1,1 млн грн. Переможцем став стрийський підприємець Ігор Олексишин, пропозиція якого була на 1 грн вище від найближчого конкурента.  За даними системи YouControl, Ігор Олексишин займається діяльністю у сфері права та юриспруденції, а також роздрібною торгівлею. .

За даними системи YouControl міська друкарня в Стрию припинить свою діяльність до кінця серпня 2021 року. Вона належала Львівській облраді та працювала як комунальне неприбуткове підприємство. Проєкт ухвали Львівської обласної Ради про ліквідацію друкарні був готовий ще минулого року, проте остаточне рішення про ліквідацію ухвалили в квітні 2021 року

Нагадаємо, Львівська обласна рада також продала комунальні приміщення у Городку та Львові, серед яких і медичні склади.

ІА "Вголос": НОВИНИ