Про це 31 березня 2017 року під час засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань б'юджету, соціяльно-економічного розвитку повідомив свободівець Михайло Нискогуз.

«Члени б'юджетної комісії, які представляють депутатську більшість, не підтримали надання коштів із резервного фонду в сумі 1 млн 780 тис. грн для постраждалих унаслідок вибуху на шахті «Степова». Також на б'юджетній комісії ухвалено рішення не давати оцінку Львівській обласній державній адміністрації щодо вирішення проблемних питань у вугільній галузі», ‒ зазначив свободівець.

Натомість члени б'юджетної комісії підтримали такі пропозиції Михайла Нискогуза: дати доручення обласній державній адміністрації вжити заходів щодо забезпечення державних гарантій шахтарям у царині праці та соціяльного захисту; напрацювати заходи щодо недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям та щоквартально інформувати обласну раду про вжиті заходи щодо розв'язання проблемних питань у вугільній галузі Львівської области.

 

 «Вголос» 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ