Працівниця Національної поліції надала домедичну допомогу чоловіку та викликала лікарів. Львів'янин, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння отримав травму голови, і як наслідок - сильну кровотечу.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції Львівщини у своєму офіційному каналі в Telegram.  

Інцидент відбувся вчора, 1 вересня, пізно ввечері на вулиці Володимира Великого у Львові. Заступниця начальника відділу зв'язків з громадськістю Віра Проців, яка зараз перебуває у відпустці, рухалась вулицею на шляху до продуктового магазину. Вона помітила чоловіка, який за всіма зовнішніми ознаками був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Потерпілий чоловік Фото: Патрульна поліція Львівщини



Чоловік раптово вдарився головою в бетонний стовп. Від удару він впав на землю, внаслідок чого ще сильніше пошкодив голову. 

"З голови почалася сильна кровотеча, з рота пішла піна і чоловіка знудило. Капітан поліції негайно дістала медичні рукавички і почала надавати допомогу та викликала швидку", - повідомляють правоохоронці.

Зрештою, капітан  Віра Проців змогла зупинити кровотечу та звільнила дихальні шляхи потерпілого. Місцеві мешканці впізнали потерпілого чоловіка. Це 30-річний мешканець Франківського району, який проживає неподалік. На місце подій прибула мати травмованого львів'янина, якого згодом шпиталізували. 

«Ми дякуємо поліцейській за свідому позицію і готовність 24/7 прийти на допомогу», - зазначають у львівській поліції.

Нагадаємо, Департамент патрульної поліції України скерував скаргу на рішення Галицького районного суду міста Львова, згідно з яким 6 поліціянтів отримали по 8 років ув'язнення. Мова йде про інцидент, коли під час поліцейської облави хлопець, якого підозрювали у розповсюдженні наркотичних речовин з'їв пакунок з марихуаною, внаслідок чого задихнувся.

ІА "Вголос": НОВИНИ