Про це інформує прес-служба поліції.

«В ніч на 8 квітня екіпаж Галицького району 1 батальйону отримав повідомлення про те, що на вулиці Джерельній невідома особа здійснила постріли у чоловіка. На місці події інспектори виявили пораненого 30-річного чоловіка, що лежав на землі. Патрульні одразу викликали швидку та надали першу домедичну допомогу потерпілому.

Медики госпіталізували чоловіка. За словами лікарів, ймовірно травми на стегні нанесені ножем. За словами очевидця, четверо невідомих осіб внаслідок конфлікту нанесли лежачому чоловікові тілесні ушкодження, а тоді здійснили кілька пострілів і повернулися у нічний клуб за тією ж адресою.

Разом зі свідком інспектори патрульної поліції не зволікаючи прослідували у пошуках підозрюваних. У клубі виявили чотирьох осіб на яких вказав заявник, а саме двох 30-річних та 32 і 38-річих чоловіків та жінку. Свідок повідомив, що саме 38-річний чоловік наніс потерпілому тілесні ушкодження і здійснив постріли. Осіб затримали.

Неподалік від місця події поліцейські знайшли предмет, схожий на зброю, з якого, ймовірно, здійснили постріли. На місці працювали слідчі та експерти. Патрульні в подальшому забезпечили охорону місця події та доставили затриманих у Галицький відділ поліції», - йдеться у повідомленні.

 

Як уже писав Вголос, конфлікт між чоловіками у нічному клубі Львова завершився словесною перепалкою та щонайменше трьома пострілами надворі. Постраждалий залишився живим.

ІА "Вголос": НОВИНИ