Львівська психологиня Ольга Шабловська заявила, що всі проблеми президента рф володимира путіна родом з дитинства.

Про це вона розповіла у фейсбук.

За її словами, жорстокість путіна - наслідок його страшного дитинства. 

В ранні роки він не був бажаною дитиною у сім'ї, тому у нього був нестача любові. Все дитинство путіна пройшло у бабусі і він вважав її своєю «мамою». Проте через деякий час його справжня матір вийшла заміж і забрала його в нову сім'ю.

Шабловська стверджує, що це стало для путіна великою травмою.

«Для маленького хлопчика це була величезна травма, бо він не розумів чому ця чужа жінка забрала його від «мами», тоді він в перше втратив почуття безпеки та відчув жорстокість життєвих обставин», - розповіла вона.

Вже в новій сім'ї вітчим-грузин не любив володимира і був з ним досить жорстоким. Зокрема, його били та морально і фізично знущались. 

«Щоб вижити в цих жахливих умовах маленький путін навчився брехати, він брехав так, щоб його міміка і його голос, щоб його тіло не видавали його брехні. Він готовий був придумати любу історію, щоб його «не вбивали» кожного разу, коли жорстокий вітчим намагався зробити з путіна «нормальну людину», - розповіла психологиня.

В школі путін був хуліганом, через що на нього часто жалілись однолітки.

Він виріс замкнутим, самотній і часто голодний і погано одягнений.

"Путін зрозумів, що відчуття завдають багато болю, тому він вчився не відчувати, це робило його витривалим, але в той же час дуже жорстоким...
Ким він став ми бачимо зараз...
Все починається, з дитинства...", - додала Шабловська.

ІА "Вголос": НОВИНИ