“Конкурс організовано для популяризації серед залізничників культури приготування страв та здорового способу життя”, - зазначено у повідомленні.
Аби стати кулінарною командою і взяти участь у конкурсі, працівникам залізниці організуються у команди по 5 осіб за територіальним (обласним) принципом. “До складу команди можуть увійти лише активні і талановиті аматори”, - наголошують організатори змагань.
Перемогу отримає та група, яка краще від інших приготує першу страву, другу страву та холодну закуску. Додаткові бали для тих, хто присмачить усе це національним колоритом, додасть особливості свого регіону.
Страви готуватимуть у польових умовах (у казані, на мангалі, вертелі та ін.). На все про все – три години. На переможців конкурсу чекають слава і щедрі подарунки, а конкурс кулінарного мистецтва залізничники Львівської магістралі планують зробити щорічним.
ІА "Вголос": НОВИНИ