Експерти прогнозували такий підсумок кубкових водних баталій, бо зараз львівське «Динамо» є справжнім флагманом цього виду спорту в Україні. Харківські ватерполісти спробували дати бій фаворитам, але це вдалося зробити лише в окремих відрізках гри. У загальному ж – повна перевага львів’ян.

Вісім ватерпольних колективі зі всієї України взяли участь у водних баталіях у матчах у Львові. Все відбувалося за класичною схемою – чвертьфінали, півфінали та вирішальний поєдинок.

3-тє місце виборов «Маріуполь», який обіграв ДЮСШ 21 із Києва – 14:13. Збірна України U-17 стала 5-ою, вигравши у ДЮСШ імені ДІДУХА – 9:8. 7-ме місце посіла команда НТУ ХПІ (Харків), які перемогли «Динамо» (Ужгород) – 12:11.

Нагадаємо, що декілька днів тому президента ватерпольного клубу «Динамо» (Львів) Олександра Свіщова обрали президентом федерації водного поло України, у зв’язку з цим фахівці прогнозують значний крок уперед у розвитку цього виду спорту.

Львівське ватерпольне «Динамо» є справжнім феноменом українського спорту, команда постійно завойовує трофеї без «великої води» для тренувань.

ІА "Вголос": НОВИНИ