Підприємці, волонтери, депутати, чиновники, політичні опоненти – всі об‘єдналися, щоб закрити нагальні потреби Збройних сил України та наших захисників-добровольців.

Про це секретар ЛМР Маркіян Лопачак написав у Telegram.

«Не знаю, чи вже зрозуміла росія, що цю війну їй ніколи не виграти. Але нашій витримці, незламному духу та вмінню бути єдиними попри всі чвари й негаразди точно встигла позаздрити кожна країна світу», - написав Лопачак.

Він додав, що за декілька днів на запит наших військових було зібрано все необхідне. Секретар ЛМР зазначив, що частину коштів виділили з міського бюджету, а решта - львівський бізнес.

«Зараз вже вкотре на запит бійців буквально за декілька днів зібрали все необхідне: дизельні генератори, бензопили, лопати та різноманітне обладнання. Значну суму для цього виділили з міського бюджету, а решту рахунків закрив львівський бізнес. За лічені години все буде там, де воно зараз є необхідним», - додав він.

Лопачак наголосив, що боєздатність нашої армії - найголовніше питання.

«Боєздатність нашого війська – це питання №1. Тому закривали і будемо закривати усі потреби. Знайдемо можливості зробити неможливе. Бо тільки так будемо мати майбутнє», - підсумував чиновник.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ