Учора, 25 січня, на комісії землекористування та агломерації депутати одноголосно підтримали облаштування зелених зон для відпочинку львів'ян у Шевченківському районі Львова.

Про це повідомив на своїй сторінці голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

Депутат пише, що члени комісії землекористування та агломерації одноголосно підтримали встановлення меж скверу на вул. Т. Шевченка 358-360, площею 0,2694 га.

Також, неподалік буде сквер площею 0,3333 га на ділянці між вулицями Лушпинського та Калиновою.
 
Ще два сквери площею 1,0738 га та 1,6460 га з’являться на ділянках між вулицями Липинського та Лінкольна, повідомляє депутат.
 
Також, депутати затвердили проєкт землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки 99,9120 га для збереження та використання ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Лісопарк »Погулянка".
«У цих місцях ми змінили вид використання земельних ділянок задля унеможливлення хаотичної забудови та збереження зелених насаджень й відпочинкових зон для львів’ян», - підкреслив Любомир Мельничук.
Нагадаємо, кейс про екологію та охорону навколишнього природного середовища доволі гостро постає у Львові. Зокрема, громада Сколе протестує проти планів створення масштабного сміттєзвалища.

ІА "Вголос": НОВИНИ