Депутати Львівської міської ради від ВО «Свобода», «Європейської солідарності», «Народного контролю», «УКРОПу», Української галицької партії та групи «Позафракційні» провели низку зустрічей із працівниками комунальних підприємств, яким міський голова Андрій Садовий штучно затягує виплату зарплатні задля політичного шантажу перед виборами.

Про це у мережі повідомив депутат від «Європейської солідарності» Сергій Івах.

«Як ми й обіцяли разом з колегами-депутатами, сьогодні увесь день провели, спілкуючись із трудовими колективами львівських комунальних підприємств - АТП №1, »Львівелектротранс«, »Львівводоканал« і »Львівтеплоенерго". Насамперед, вже вкотре висловлюємо свою вдячність і шану важкій роботі кожного львівського комунальника, адже в цей непростий і критичний період ви щоденно і безперервно забезпечуєте життєдіяльність міста, за це вам низький уклін і наше шанування. Окрім подяк, також вкотре підтверджуємо, що депутатський корпус не залишить працівників комунальних підприємств без заробітних плат, ми продовжимо відстоювати та захищати ваше право на комфортні умови праці та належну її оплату", - зазначив Івах. 

Крім того, обранець наголосив, що депутатський корпус не дозволить, щоб міський голова Садовий "цинічно та популістично використовував дуже чуттєву тему зарплат комунальних працівників як засіб політичного шантажу в сесійній залі".

«Спілкування з трудовими колективами віч-на-віч дозволило нам глибше зрозуміти деякі нагальні потреби працівників, як-от необхідність покращення їх робочого комфорту, також ми сформували своє бачення стосовно питання модернізації очисних споруд »Львівводоканалу«. Підсумовуючи цей важкий, але плідний день, запевняю - депутати стоятимуть на боці працівників та забезпечать належну оплату їх праці в складний для нашого міста період», - додав Сергій Івах.

На зустрічі також були присутні: Ольга Посипанко (ексчленкиня «Самопомочі», яка напередодні покинула фракцію разом з чотирма колегами, нині член групи «Позафракційні»), Михайло Дідух («Народний контроль»), Андрій Рікота (ВО «Свобода»), Любомир Босаневич (УКРОП), Андріян Гутник (ВО «Свобода»), Ігор Дякович (УГП) та Юлія Гвоздович (УГП).

Нагадаємо, напередодні депутати Львівської міської ради від усіх згаданих фракцій провели пресконференцію, на якій розвінчали фейк міського голови Андрія Садового про нібито неможливість виплатити зарплатню працівникам комунальних підприємств. Обранці в деталях пояснили, як мер навмисно затримує людям зарплату, щоб провернути аферу з черговим кредитом, і розповіли, де в бюджеті є гроші на виплату зарплатні.

Більше про це читайте у публікації: Великий фейк Андрія “Долі”: депутати розповіли, як Садовий хоче вкрасти на зарплатні комунальників (фото, відео)

Крім того, депутати Львівської міської ради із фракції “Самопоміч” підтримали пропозицію фракцій ВО “Свобода” та “Європейської солідарності” про необхідність проведення аудиту комунальних підприємств Львова.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ