У Львові правоохоронці врятували підлітка. Патрульні побачили хлопця, який вночі лежав на газоні.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Львівської області на сторінці в соціальних мережах.

Як з’ясувалося, підлітку 16 років. Він розповів поліцейським, що живе на вулиці Науковій.

У базі даних було вказано, що хлопець перебуває в розшуку. Він вийшов з дому 2 червня. Про зникнення повідомили рідні юнака.

У хлопця – проблеми зі здоров’ям. Правоохоронцям вдалося зв’язатися з батьком підлітка. Його запросили у відділ поліції, щоб встановити обставини щодо зникнення хлопця.

Також у поліції розповіли, що робити, якщо зникла людина. Потрібно зателефонувати «102» або прийти у відділок та оформити заяву письмово.

Правоохоронці зобов’язані прийняти заяву в день звернення незалежного від місця зникнення людини. Про особу, яку розшукують, потрібно надати більше інформації. Потрібно вказати зовнішній опис, опис одягу, наявність татуювань, шрамів чи інших особливих прикмет, наявність автотранспорту або мобільного телефону. Обов’язково при собі варто мати фото зниклої людини.

Упродовж доби інформація про зникнення з’явиться в інформаційно-пошуковій системі. «Копи» не можуть відмовити у прийомі заяви про зникнення людини.

Нагадаємо, правоохоронці розшукують у Львові іноземця, який зник безвісти. Кулов Отабек Хілолієвич перестав виходити на зв’язок ще у травні. Досі місцезнаходження громадянина Республіки Таджикистан невідоме.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ