[media=151608,151609] 

Про це повідомили учасники прес-конференції на тему: «Аудіосупровід у львівських трамваях та тролейбусах: нове звучання» у середу, 26 липня, передає кореспондент «Вголосу».

Начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар розповів: «Для нас було важливо, аби в електротранспорті звучала не лише суха інформація, а й містила емоційне забарвлення, а самі пасажири таким чином почувалися більш комфортно під час проїзду. Тому ми запропонували відомій львів'янці та співачці Лілі Ваврін озвучити новий аудіосупровід». 

Співачка, ведуча на «Дуже радіо» Ліля Ваврін додала: «Разом із командою «Дужого радіо» ми намагалися зробити озвучення динамічним та  позитивним, а також довести, що серйозні речі можна подавати з гумором, легко, – зазначила вона. Також у нас зараз є ідея долучити до «голосу» транспорту  і звичайних львів'ян».

Відтак вже невдовзі пасажири львіського електротранспорту зможуть почути не лише віччливі звертання по-новому, а й дізначитися певні факти з історії міста Львова.

Сьогодні презентували лише перших 10 роликів. Це, зокрема, такі як: «Зберігайте спокій – квитків вистачить на всіх», «Придбайте і закомпостуйте квиток – будьте дужими», «Здивуй контролера – покажи закомпостований квиток» тощо. Інші закликають послухати у електротранспорті.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ