У чвертьфіналі чемпіонату Європи збірна України поступилася збірній Англії з рахунком 0:4 Перший м’яч на  4-й  хвилині забив форвард англійської збірної Гарі Кейн. Перший тайм закінчився з рахунком 0:1.  Другий гол англійці забили вже на першій хвилині другого тайму. В другому таймі на 50-й хвилині Гарі Кейн забив третій гол у ворота української збірної. На 63-й хвилині матчу Джордан Гендерсон забив четвертий гол.  У Львові попри доволі прохолодну погоду на чисельних фан-зонах було доволі людно. Зокрема, подивитись матч модна було біля ЛНУ ім. І. Франка, на стадіоні “Україна” та в Парку Культури. На поразку збірної вболівальники відреагували стримано та спокійно. Чимало фанів засмутились поразкою збірної, проте більшість були задоволені грою української команди.

“Так, ми програли, і це сумно. Але по факту, наша збірна чудово тримала удар проти сильнішої команди  перший тайм. На жаль, в другому таймі ініціатив пішла”, - розповів свої враження Данило Гуревич, один з вболівальників. 

 

«Англійці грали дуже жорстко, і це було помітно. Жаль, це не завжди помічав суддя», - розповіла львів'янка Марта Пенкальска, яка прийшла до Університету Франка підтримати українську збірну.

Попри рахунок, вболівальники у Львові підтримували збірну до кінця

 

ІА "Вголос": НОВИНИ