Про це кореспонденту «Вголос» повідомили у Федерації кінного спорту Львівської області.

Справжні кінноспортивні баталії чекають на вершників та їх коней цими вихідними. Адже спортивні пари водночас змагатимуться за два кубки з кінного спорту.

Змагання традиційно стартували із виїздки. У цій класичній дисципліні кінного спорту  вершники поборються у вправності керування конем, гармонійній взаємодії із твариною та вишуканій верховій їзді. Спортивні пари змагатимуться у виїздці впродовж двох днів: 28 та 29 вересня.  

А вже у наступні дні, у суботу 30 вересня та неділю 1 жовтня, вершники виборюватимуть першість Львівської області та «Відкритий кубок КСК «Вікторія» (Фінал) у подоланні перешкод висотою від 70 до 110 см.

Як розповіли у федерації кінного спорту Львівської області, участь у змаганнях візьмуть щонайменше 50 спортивних пар. Змагатимуться діти, юніори, юнаки та дорослі вершники.

Тож у федерації кінного спорту Львівської області запрошують усіх охочих подивитися на видовищні та шляхетні кінні змагання за адресою вул. Стрийська, 119, ДЮСШ з кінного спорту «Буревісник». Початок змагань о 10 год ранку.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ