Сьогодні, 20  вересня, о 16 год, на стадіоні «Скіф» відбудеться третій благодійний матч за «Кубок Львова».

Основна мета благодійного матчу – допомога дітям-сиротам із сходу України займатися спортом.

Організаторами матчу виступили: Інформаційне агентство «Центр новин», Українська асоціація футболу, Футбольний клуб «Карпати», Львівська асоціація футболу.

Трансляція матчу на YouTube ІА «Центр новин», Еспресо ТВ та ФК «Карпати» Львів.

 

Текстова трансляція матчу:

https://www.centernews.com.ua/?p=374662

Місце проведення: стадіон «Скіф», м. Львів, вул. Черемшини, 17, початок о 16:00 год.

Акредитація для ЗМІ за телефоном: 0931297148 або [email protected].

Історія «Кубку Львова»: ветерани ФК «Карпати» та збірна журналістів зустрічаються на футбольному полі втретє. В 2018 році карпатівці поступилися збірній журналістів по пенальті. Минулого року володарями «Кубку Львова» стали команда ветеранів.

У вівторковому протистоянні «акули пера» спробують взяти реванш, а майстри спорту як завжди покажуть вищий клас. Але головна перемога в благодійному матчі дістанеться дітям-сиротам із Сходу України, які отримають від Генерального спонсора, організаторів та партнерів матчу професійну футбольну форму, спортивне спорядження та солодкі подарунки.

Крім того, під час прямої трансляції благодійного матчу відбудеться аукціон з лотами від футбольних зірок України. Хто захоче допомогти дітям-сиротам із сходу України, зможе купити футболки від Андрія Ярмоленка, Мар’яна Шведа, Михайла Мудрика, Андрія Тлумака, В’ячеслава Шевчука, Олексія Бєліка, Артема Федецького, а також м’ячі з підписами збірників України, ветеранів ФК «Карпати», та інші цікаві подарунки. Усі зібрані кошти від придбаних лотів підуть на ремонт та облаштування кімнат в будинку дитини № 1 м. Львова. Номер картки для купівлі лота: 5375 4112 0134 0788 https://www.centernews.com.ua/?p=374451

ІА "Вголос": НОВИНИ