Львівський посадовець обзивав, нецензурно висловлювався та погрожував фізичною розправою місцевому журналісту. Таке ставлення до працівника медіасфери він собі дозволив через суперечку у соцмережі.

Журналісти опублікували допис про бездіяльність львівських політиків у питанні перерахування коштів з військового податку до державного бюджету, замість місцевого.

За їхньою інформацією, департамент фінансів Львівської ОВА офіційно не звертався до уряду і ніяким чином не висловив свою позицію проти прийняття такого законопроєкту.

Натомість один із начальників адміністрації вирішив стати на захист своїх колег.

Йдеться про начальника відділу фінансового забезпечення Львівської ОВА Володимира Вавила. У коментарях він почав засуджувати допис та зневажливо звертатись до його авторки.

Згодом посадовець взявся погрожувати львівському медійнику Андрію Вихопню, який став на захист колеги. За словами Андрія Вихопня, працівник обласної військової адміністрації ввечері почав особисто до нього дзвонити та погрожувати.

«В неділю ввечері, 19:24, відбувається дзвінок, і починається він з тотального матюка. Я був настільки вражений подібною ситуацією! І я собі думаю, якщо він собі дозволяє от так от взяти вночі подзвонити мені, то чи він не дозволяє подібні речі й іншим людям?! Я навіть при страшних кучмах, медведчуках чи януковичах такого не бачив. Тобто бандити навіть собі такого не дозволяли!» - каже Андрій Вихопень.

За словами медійника, у той же вечір обурений львівський посадовець, на ім’я Володимир Вавило, особисто призначив йому зустріч, однак сам же туди й не прийшов.

Журналісти редакції звернулись до Володимира Вавила з проханням пояснити свою позицію, однак він відмовився коментувати свої дії.

Своєю чергою журналіст Андрій Вихопень написав заяву на посадовця у поліцію.

ІА "Вголос": НОВИНИ