Військово-медичний клінічний центр Західного регіону отримав нового очільника. Ним став полковник медичної служби Володимир Книгиницький.

Про це повідомляє АрміяInform.

Відомо, що Володимир Книгиницький змінив на цій посаді полковника медичної служби Юрія Подоляна — заслуженого лікаря України, учасника АТО/ООС нагородженого орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Нового керівника колективу представила Командувач Медичних сил ЗС України бригадний генерал медичної служби Тетяна Остащенко.

Новий начальник ВМКЦ ЗР також має державні нагороди. Зокрема, орден Данила Галицького. Він є учасником АТО — очолював один із мобільних госпіталів у районі проведення операції Об’єднаних сил. За медичною спеціалізацією полковник медичної служи Володимир Книгиницький є лікарем-хірургом.

Також бригадний генерал медичної служби Тетяна Остащенко ознайомилася з поточним станом справ у військово-лікувальній установі і провела розширену нараду з керівниками структурних підрозділів ВМКЦ ЗР та начальниками госпіталів, що підпорядковуються центру. Під час наради командувач Медичних сил вручила низці офіцерів нагороди від Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗС України.

Нагадаємо, яке повідомляв "Вголос", у грудні минулого року уряд Німеччини заявив про передачу для потреб ЗСУ військового шпиталю, проте, як виявилось, мова йде про фінансування самої закупівлі. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ