Галицький районний суд Львова оштрафував на 17 тисяч грн і позбавив водійських прав 24-річну львівську модель Анну-Мар'яну Самолук, яка влаштувала ДТП під дією наркотиків.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як зазначається, 28 травня 2021 року близько 16:00 на вул. Ковжуна у Львові Самолук за кермом Tesla наїхала на припаркований автомобіль Porsche Cayenne, після чого втекла з місця інциденту.

Коли патрульні розшукали жінку, то вирішили перевірити її на стан наркотичного сп’яніння. Результат показав, що Самолук керувала авто під дією екстазі (MDMA), метамфетаміну та амфетаміну.

За словами самої жінки, вона святкувала свій день народження та вважала, що вже не перебуває у стані наркотичного сп`яніння, проте не заперечила свою провину.

У ході розгляду адмінпротоколу у Галицькому райсуді 21 липня адвокат жінки заявив, що вона не перебувала під дією наркотиків. Втім, жодних доказів не було наведено.

У зв'язку з цим, суддя Віталій Стрельбицький визнав Анну-Мар'яну Самолук винною у керуванні автомобілем у нетверезому стані, порушенні ПДР та залишенні місця ДТП. Суд оштрафував її на 17 тисяч грн з позбавленням водійських прав на рік. Дівчина може протягом 10 днів подати апеляцію на цю судову постанову.

Анна-Марія Самолук з дитинства працює моделлю, у 2017 році увійшла у фінал конкурсу «Міс Україна». Вона також працювала помічницею ексдепутата та голови Львівської обласної ради 6 скликання Петра Колодія.

Нагадаємо, 24 липня на трасі поблизу міста Радомсько, що у Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса.

В салоні автомобіля перебували українські заробітчани. В результаті аварії загинув наш земляк.

ІА "Вголос": НОВИНИ