Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила т. в. о. міського голови Львова Марта Литвинюк, передає кореспондент «Вголосу».

Чиновник акцентувала увагу на тому, що в день урочистостей у місті буде частково змінено організацію дорожнього руху, а також буде збільшено кількість автобусів на наявних маршрутах.

Зокрема, в середу з 07:00 до 20:00 перекриють рух транспорту по вул. Є. Озаркевича (з боку вул. Городоцької), вул. Шептицьких (від вул. Сєченової), вул. Митрополита Андрея (з боку С. Бандери), вул. Устияновича (від вул. К. Рилєєва), вул. Листопадового Чину (від вул. Гоголя), вул. Новаківського (з боку вул. Листопадового Чину) та вул. Матейка (з боку вул. Листопадового Чину).

Марта Литвинюк також звернулася до львів’ян з проханням залишити свої автомобілі вдома і за можливості не заїжджати в центральну частину міста, щоб не перешкоджати руху колон людей.

«Ми, галичани, завжди славилися своєю гостинністю. Тож будьмо всі разом гостинними в цей день. Не паркуймося в недозволених місцях і не перешкоджаймо руху колон людей, які рухатимуться від собору Святого Юра до театру опери та балету», – зазначила т. в. о. міського голови.

Разом з цим чиновник наголосила на тому, що на сайті міської ради розміщено схему перекриття центральних вулиць і визначено місця паркування та руху колон.

Зі змінами організації дорожнього руху можна ознайомитися ТУТ.

Як писав «Вголос», на урочистості до Львова приїде Президент України Петро Порошенко.

ІА "Вголос": НОВИНИ