20 лютого 2020 року. Спорткомплекс LIMAK АRCADIA SPORT RESORT, Белек (Туреччина).

«РУХ» - «КОЛЬДИНГ»  2:0.

Гол: Кухаревич, 67, Климчук, 90+1 (пен.)

1 тайм. «Рух» (Львів): Ільющенков, Саків, Дуць, Коробенко, Романюк, Брікнер, Калюжний, гравець на перегляді (Козловський, 28), Синиця, Ернест, Кондраков.

2 тайм. «Рух» (Львів): Бандура, Копина, Білий, Заставний, Мисик, Мартинюк, гравець на перегляді (Русин, 72), Климчук, Бойчук, Біленький, Кухаревич.

Данські клуби - дуже незручні суперники. В цьому «Рух» переконався ще минулої зими, коли протистояв на зборах «Роскільде». Тоді «жовто-чорні» несподівано поступились 0:3, відтак у сьогоднішньому матчі бажали взяти реванш у їхніх співвітчизників.

Щоправда, у першому таймі команди не особливо тішили моментами та видовищною грою. І все ж першу гостроту у грі створили саме «рухівці». Саків пройшов лівим флангом і віддав навісну передачу на Кондракова. Данііл пробив головою, але м’яч полетів вище воріт. Згодом вже Ернест увірвався до штрафного суперників, але його пас на загострення не знайшов адресата: масований захист «Кольдинга» миттєво відвів загрозу. У данців слід хіба що пригадати небезпечний удар Вестергарда, після якого круглий полетів над поперечкою.

Другий тайм вийшов куди видовищним та цікавішим. Загрожував воротам данців Мисик, але на його удар у дев’ятку встиг зреагувати воротар. Після перерви знайшлась робота і для Бандури, який поміняв у рамці Ільющенкова: в одному з епізодів Олександр здорово зреагував на удар у дальній нижній кут.

Дочекалися свого «рухівці» на 67-ій хвилині: новачок команди Кухаревич причатував помилку данського кіпера і забив у порожні ворота.

Міг Микола у цьому матчі забивати не раз, але спершу не зміг прицільно пробити по воротах після навісу від Русина, а згодом не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.

Сповна свій шанс використав під завісу поєдинку Климчук. Суперники порушили на ньому правила у штрафному майданчику, і Юрій холоднокровно реалізував 11-тиметровий.

У підсумку, 2:0 - «Рух» у Туреччині здобуває перемогу у товариському матчі проти данського «Кольдинга».

ІА "Вголос": НОВИНИ