У неділю, 8 вересня, у матчі 8-го туру Першої ліги львівський «Рух» впевнено переміг одеський «Чорноморець» з рахунком 2:0.

Про це інформує пресслужба клубу.

«Жовто-чорні» на домашній арені »Скіф" святкували перемогу над одеситами завдяки дублю Климчука. Він забивав на 72-й і 84-й хвилинах і не залишив шансів супернику.

Як зазначили у клубі, це поки найкраща гра львівського «Руху» у цьому сезоні. Адже одеський «Чорноморець» - команда, яка ще в минулому сезоні грала в еліті українського футболу і ставить собі за мету якнайшвидше туди повернутись.

Вже зі старту підопічні Леоніда Кучука продемонстрували, що на легку прогулянку «Скіфом» суперникам сподіватись не варто.

М’яч у воротах «Чорноморця» побував ще у першому таймі, але рефері скасував гол Ернеста через положення поза грою.

А на 72-й хвилині «рухівці» таки домоглись свого. Калюжний розрізав пасом оборону одеситів, і Климчук після передачі Заставного не залишив шансів супернику - 1:0.

На досягнутому «жовто-чорні» не зупинились і забили вдруге. Кожухар сфолив проти Бойчука, і рефері вказав на позначку. Так, Юрій Климчук оформив дубль - 2:0.

Відтак, 2:0 - «Рух», продемонструвавши феєричний футбол, здобуває впевнену перемогу над «Чорноморцем». Після гри вболівальники на «Скіфі» ще довго дякували гравцям «Руху» за такий видовищний футбол, а Леонід Кучук сяяв від радості.

Як писав «Вголос», «Морячок, ти приплив!»: львівський «Рух» анонсував матч проти Чорноморця кумедним відео.

ІА "Вголос": НОВИНИ