54-річну китаянку Лі Янься, яку прозвали «Люблячою мамою» засудили до 20 років в'язниці. Жінка усиновила 118 дітей,

Про це пише BBC.

Сказано, що жінку звинувачують в шантажі і шахрайстві. Як виявилося, на її банківських рахунках правоохоронці виявили більше 20 мільйонів юанів і 20 тисяч доларів. Також Лі Янься володіє кількома автомобілями Land Rover і Mercedes.

«Вона вчинила шахрайство разом з бандою, щоб отримати величезну економічну вигоду», - йдеться у дописі, опублікованому Народним судом міста Вуань на сайті мікроблогів Вейбо.

Також зазначається, що її хлопця Сюй Ци звинувачували у порушенні соціального порядку, вимагання, шахрайстві та умисних травмах. Він отримав вирок у в'язниці 12,5 років та штраф у розмірі 1,2 млн юанів. Деякі з інших 14 співучасників отримали термін в'язниці до чотирьох років.

Пізніше з'ясувалося, що жінка займалася шахрайством із 2011 року — відмивала гроші за допомогою благодійності. Крім того, Лі змушувала деяких своїх дітей бігати по будівництвах, а потім шантажувала будівельні компанії.

Під час затримання в «Селі любові» перебували 74 дитини, їх перевели в державні установи. Багато хто в соціальних мережах Китаю засудили її дії, назвавши її вовком в овечому одязі.

Нагадаймо, на Закарпатті вилучили товари із Китаю на 3 мільйони гривень.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ