Багато львів'ян не можуть записатися на вакцинацію через додаток «Дія», оскільки не всі знають, як це зробити. Інформаційної та роз'яснювальної роботи з людьми не проводиться.

Про це в ефірі проєкту “Народне Толк-Шоу” на телеканалі NTA  заявив юрист та депутат Львівської міської ради від «ЄС» Юрій Ломага. 

 

За словами депутата, далеко не всі мешканці Львова мають додаток «Дія» і не всі знають, як саме у ньому реєструватися на вакцинацію.

«У кого та »Дія« є? Не у всіх. Як ми можемо вакцинуватися, якщо цього додатку у багатьох мешканців Львова немає?  І це велике місто.  А ви заїдьте десь далі: в Жовкву, в Перемишляни, в Радехів. Та ви спитаєтесь в когось про »Дію«, і вам скажуть »Ти про що?«», - зазначив Юрій Ломага.

Він зауважив, що людям мало про це розповідають, тому маємо таку ситуацію. Або ж, комусь вигідно, щоб люди не вакцинувалися.

«Додаток »Дія« - це бульбашка, яку надули і сказали, що люди можуть записатися на вакцинацію. Не можуть, вони б із задоволенням це зробили, але не знають як, на жаль. Просвітницька інформація просто відсутня. Це, мабуть комусь вигідно, щоб людина не вакцинувалася», - додав депутат Львівської міськради.

Нагадаємо, що у Львові планують відкрити ще чотири додаткових центри для вакцинації населення. Вони будуть працювати у приміщеннях шкіл.

ІА "Вголос": НОВИНИ