Про це повідомляє прес-центр Генеральної прокуратури у мережі Facebook.

Відповідаючи на запитання журналістів, Юрій Луценко повідомив, що водій, який взяв на себе відповідальність за те, що начебто перебував за кермом у момент скоєння ДТП поблизу Львова, насправді за кермом не перебував.

«Людина, котра бере на себе відповідальність за кермування  автомобілем, котра скоїла ДТП – за кермом не була. Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він навмисне приїхав зі Львова, сів за кермо і взяв на себе відповідальність. Чому? Напевно, ви знаєте. Але одна із причин в тому, що людина є дуже важкохвора», – повідомив генпрокурор.

Втім, Луценко вважає, що наразі стверджувати, що за кермом був саме Димінський, не можна. «Чи був за кермом пан Димінський, наразі не встановлено.  Для цього треба провести низку слідчих дій. На жаль, пан Димінський не йде на зустріч слідству», – зазначив Луценко.

Як писав «Вголос», 18 серпня автомобіль відомого львівського бізнесмена, президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка.

«За кермом автомобіля, який спричинив ДТП, був бізнесмен Димінський», – розповів «Вголосу» брат загиблої.

Вчора, 22 серпня, радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що у понеділок вранці, 21 серпня, Петрові Димінському вручили повістку на допит. Олігарха попередили, що запропонують здати зразок ДНК для експертизи. Проте за інформацією Геращенка, Димінський на приватному літаку вилетів з України. 

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ