На Івано-Франківщині у Коломиї 194 особи постраждали від гострої кишкової інфекції.
Спільними продуктами, які вони вживали у їдальні, були салат «Дружба»(сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб, чай.
Про це повідомляє пресслужба Центру громадського здоров’я.
Наразі у Держпродспоживслужбі проводять перевірки постачальників та виробників харчових продуктів, які були використані для приготування цих страв.
Як раніше писав «Вголос»:
- У Коломиї, що на Івано-Франківщині, понад 100 людей звернулися в лікарню зі симптомами харчового отруєння.
- На Івано-Франківщині в Городенківському районі спалахнула пожежа на сміттєзвалищі.
- Івано-Франківська міська рада вирішила з 21 вересня відкрити школи
ІА "Вголос": НОВИНИ