Новинка з'явилась минулого тижня, спеціально для трьох закладів мережі в Лос-Анджелесі, передає The Hollywood Reporter.

Один із керівників кондитерської Ladurée USA Елізабет Холдер Раберін описує смак нового макаруна з білим шоколадом і коноплею як «трохи схожий на лісовий горіх».

«Мені подобається кидати виклик моєму смаку, і мені дуже цікаво, що їдять люди всюди. Лос-Анджелес - це величезний ринок, який дуже важливий, і тут є багато тенденцій. Коли я сказала в Парижі, що хочу випустити макарун із коноплею, вони дивилися на мене з питанням: «Що?» Вони подумали, що це смішно, але зрештою створили дійсно чудові смак і колір», - розповіла Раберін.

До слова, Ladurée не вперше випускає тістечка з незвичайними ароматом і смаком. Раніше у кондитерській вигадали макаруни зі смаком жувальної гумки, а також коли й арахісового масла.

ІА "Вголос": НОВИНИ