В одній із шкіл міста Кривий Ріг розгорівся скандал через подарунок вчительці на 8 березня. Так, батьки 11-класників у спільному чаті обговорювали, який купляти подарунок. Вони вирішили зібрати з кожного учня по 250 гривень, проте деякі батьки вирішили, що ця сума є завеликою, пише Главком.

Так, одна із мам у чаті написала, що не хоче, щоб її дитина сиділа за однією партою з малозабезпеченими та додала, що «годувати й спонсорувати свиней не збирається».

Варто зауважити, що багато батьків погодилися з її позицією. Але знайшлась людина, яка виклала цей діалог у мережу, чим зробила «знаменитою» маму 11-класника Криворізької ЗШ №1 «ЕленКу».

Варто зауважити, що замість вибачень, жінка почала шукати людину, яка опублікувала цей діалог та обзивати її.

«Випускний у її дитини буде незабутнім», «Тва**ка, чим тобі не вгодив класний керівник?», «Переведи своє гнид**ня до іншої школи!» – висловили своє обурення батьки в чаті.
Пізніше на сторінці школи у Фейсбук з'явилося звернення до батьків від вчителів школи №1.
«У зв’язку з розміщенням у соціальних мережах інформації (скриншотів переписки батьків учнів), хочемо офіційно заявити, що ніяких зборів коштів у закладі не проводиться, згідно з наказом. Прикро, що дехто з батьків може дозволити собі розділяти дітей на «малозабезпечених» і «забезпечених». Боляче, що декілька людей можуть звести нанівець роботу педагогічного колективу такими висловлюваннями у групах, роблячи «скриншоти» і принижуючи гідність інших дітей. Ми виховуємо наших дітей, враховуючи поняття гендерної рівності. Давайте пам’ятати, що чужих дітей не буває!», – написали у відкритому зверненні вчителі школи.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ