Сьогодні, 3 червня, у Львівській дитячій лікарні на Орлика провели малюка Олександра-Юрія. Хлопчик стане вихованцем дитячого будинку.

Про це повідомили на сторінці медичного закладу у Фейсбук.

«От і все! Провели сьогодні нашого Олександра-Юрія! Нашого маленького хлопчика, до якого вже так звик весь медперсонал», - йдеться у повідомленні.

Лікарі побажали малюку щасливої долі, здоров'я, а також світлого майбутнього.

Нагадуємо, 1 червня на День захисту дітей хлопчика охрестили. Хрещення відбулося у лікарні. Дитині дали ім'я Олександр-Юрій.

Медики дитячої лікарні розповіли, що день, коли охрестили хлопчика, став знаковим для медзакладу.

«Відпускаємо в подальше світле майбутнє здорового малюка! Віримо в його гарну долю, знаємо, що неодмінно буде щасливим!» - йдеться у дописі.

Після того, як дитину поклали у «Вікно життя» 9 травня, за нею дбайливо доглядали та обстежували лікарі і медсестри відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених дітей. Пізніше хлопчика відправили у відділення патології новонароджених та недоношених дітей дитячої лікарні на Орлика.

Варто зауважити, що біля малюка жінка, яка його народила та підкинула у «Вікно життя», залишила записку з вибаченнями, а також з датою народження - 4 травня.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ