Підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон В’ячеславу Зінченку у Львові сьогодні, 19 вересня, обирали запобіжний захід. Він залишиться під вартою до 17 листопада.

В залі суду також була мама ймовірного вбивці. Вона розповіла журналістам про «обряд», який провела перед сьогоднішнім судом.

«Це не ритуал, це слово «алилуя» – молитва до Бога», – пояснила жінка свій диний вчинок. 

У залі суду мати ймовірного вбивці поспілкувалася з донькою Ірини Фаріон – Софією Особою.

Зокрема, мати підозрюваного попросила доньку Ірини Дмитрівни, Софію, змінити тон, спілкуючись з її сином. Мати Зінченка повідомила, що «переконана в тому, що її син не вбивав».

Вона відповіла на запитання журналістів – чому її син купляв таку ж панаму та окуляри, а також коли саме він був у Львові. Водночас мати Зінченка не навела жодного факту, який би переконав журналістів. 

Нагадаємо, Ірина Фаріон померла в лікарні після того, як у неї стріляли ввечері 19 липня біля багатоквартирного будинку на вулиці Масарика, 3, де вона мешкала.

У Львові 26 липня суд обрав запобіжний захід підозрюваному. 18-річний мешканець міста Дніпро В’ячеслав Зінченко впродовж двох місяців перебуває під вартою у слідчому ізоляторі під час проведення досудового слідства.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ