Мати 18-річного В’ячеслава, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, вважає, що син не міг її вбити.

Про це заявила мати ймовірного вбивці Олена Зінченко в коментарі «Слідство.інфо».

Жінка каже, що останні тижні нічого підозрілого у поведінці В’ячеслава не помічала, а мотивів для вбивства у нього не було.

«Гуляти містом Слава любить, привертати увагу може, він це завжди робив, але вбивати – ні. Знаючи свого сина, я впевнена, що він це не робив. Хлопець на відео поліцейських сидить, слідкує чи ходить вулицями – це зафіксували камери. Але ніде немає моменту пострілу. Можливо син був як співучасник або для привернення уваги, але не вірю, що вбивав», - йдеться в повідомленні.

Олена вважає, що хлопець в окулярах з фотографії поліцейських — має більш загорілу шкіру та худорляву статуру, на відміну від її сина. 

За словами матері, підозрюваний був тривалий період у Львові минулої весни, він навчався в академії Dronarium на оператора БПЛА, тому «добре знає місто і те, як багато там камер спостереження».

Коли він знову їхав у Львів, повідомив матері, що буде в Тернополі, а батька давно не бачив, бо той на фронті.

Нагадаємо, ввечері 19 липня у Львові невідомий поранив у скроню з вогнепальної зброї мовознавицю, викладачку та громадську діячку Ірину Фаріон. Її у критичному стані доправили до лікарні, де вона згодом померла. Зараз поліція шукає виконавця та можливого замовника вбивства.

ІА "Вголос": НОВИНИ