Сьогодні в Маріуполі вперше відбулася робоча зустріч за участю окупаційної адміністрації.

Про це повідомляє радник міського голови Петро Андрющенко.

"Маріуполь. Майбутнє в окупації. Стає потрохи зрозумілим частини пазлу, що окупанти планують робити з Маріуполем. та хто буде умовним “куратором відновлення”, – пише Андрющенко.

За його джерелами, “шефство” над містом буде від Чечні. Через те, що Маріуполь виявився занадто недружнім та неонаціоналістичним. Тому для залякування та придушення спротиву планується віддати місто кадирівцям. З портом та правом мародерства. 

Сьогодні в Маріуполь вперше відбулася робоча зустріч за участю окупаційної адміністрації, депутата ДержДуми РФ Сабліна (куратор окупації Маріуполя з 2014 року), Адамом Делімхановим та Ахмедом Долгаєвим. Які є по суті частиною політичної влади Чечні.

На зустрічі обговорювали плани по «відновлюванню Маріуполя».

Як зазначає радник міського голови, кадирівці поводились як господарі, та сам графік зустрічі швидше нагадував оцінку та інвентаризацію того, що залишилось, аніж щось, схоже на «плани по відновленню». 

Як писав «Вголос», державна Дума Росії має намір заборонити обмін українських військовослужбовців, які утримували позиції на «Азовсталі».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ