Польська пошта випустила поштові марки із зображенням українських політиків - Президента Зеленського, мера Києва Віталія Кличка, а також мобілізованого до лав ЗСУ Секретаря Львівської міськради Маркіяна Лопачака. Марки із Зеленським поляки продають та збирають кошти для Збройних сил України.

Про це повідомив Маркіян Лопачак на своїй сторінці у Фейсбуці. 

А наші краківські колеги мають хороше почуття гумору. Дорогою з Києва, де в режимі онлайн голосували за Ірпінську резолюцію (передбачає початок роботи над «українським планом Маршалла»), заїхали до Львова з презентами. Депутатам міської ради вручили марки з зображенням президента Зеленського, з продажу яких у Польщі зібрали кругленьку суму для ЗСУ. Ну, а мені – мене. Не знаю, куди відправлятиму, але ідею оцінив. Дякую, що не припиняєте допомагати Україні. Тішуся, що маємо таких добрих друзів, - написав Маркіян Лопачак. 

Маркіян Лопачак отримує свої іменні марки з Польщі.

В Україну поляки привезли поштові марки із зображенням Президента Володимира Зеленського, Віталія Кличка та інших політиків.

Нагадаємо, на початку березня Секретар Львівської міськради Маркіян Лопачак був мобілізований до лав ЗСУ. Раніше він воював на Сході України в ході АТО/ООС. 

Раніше ІА «Вголос» писала про нові шість автобусів, для ЗСУ передали громади Польщі. 

ІА "Вголос": НОВИНИ